Stempelstang fremstilles med stor erfaring

Skal du have fremstillet en stempelstang? Lad os hjælpe dig

Står du og skal bruge en stempelstang - eller en stempelstok, som nogen vil kalde den -  til din virksomhed? Så hjælper vi hos Maskinfabrikken Rational ApS dig gerne. Vi holder selv til i Rødovre, hvorfra vi blandt andet hjælper en lang række forskellige erhvervskunder i blandt andet Storkøbenhavn og på hele det øvrige Sjælland. Vores kundekreds omfatter blandt andet industrivirksomheder, maskinværksteder, forbrændinger og mange andre typer erhvervskunder.

Vi står klar til at hjælpe vores kunder alle ugens dage, og det gælder hele døgnet rundt, uanset om der er tale om en større eller en mindre opgave.

CNC-bearbejdning af hydraulik-komponenter

Vi har stor erfaring inden for blandt andet bearbejdning af stempelstokke, også kendt som stempelstænger. Vi tilbyder blandt andet disse på vores CNC-styrede drejebænke. Her kan vi fremstille emner i en størrelse på helt op til Ø 600 x 2000 mm mellem pinolerne og op til Ø 155 x 3000 mm i gennemboring.

Vi tilbyder altid en løsning i en utrolig høj kvalitet, der er færdig til den aftalte tid og pris. Du kan med andre ord trygt regne med os. Vi har en høj faglig stolthed, og vi er indforståede med, at god service er en tillidssag.

Eksempler på vores arbejdsopgaver

Vi tilbyder en række forskellige former for maskinbearbejdning, hvor vi blandt andet kan være behjælpelige i forbindelse med bearbejdning og fremstilling af:

  • ​Stempelstænger
  • ​Aksler og bøsninger
  • ​Stempler
  • ​Pakdåser
  • ​Koblinger og notstikning
  • ​Flanger og beslag
  • ​Konsoller og adaptere
  • ​Manifold og ventiler.

Kontakt os og hør mere eller indhent et skræddersyet tilbud

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med fremstilling og bearbejdning af lige netop den stempelstang, som du står og skal bruge. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave.

Vi har stor erfaring inden for vores fag og en stor faglig stolthed, som sikrer, at kvaliteten altid er i højsædet hos os, og vi leverer naturligvis til den aftalte tid og pris.​

Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser.

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 44 91 26 45 eller skrive til e-mail info@mfrational.dk for at aftale nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Maskinfabrikken Rational ApS

Krogsbækvej 15, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 39481804

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 91 26 45

E-mail: info@mfrational.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket