Moderne fabrik med speciale i luftcylinder


Har du brug for en specialist, når det kommer til luftcylinder? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Maskinfabrikken Rational ApS har vi mange års erfaring, og vi er i stand til at fremstille alle former for komponenter til en lang række af luftcylindere og hydraulikcylindere til forskellige former for erhverv.

Vores typiske kunder er erhvervskunder, industrivirksomheder og forbrændinger i Storkøbenhavn, men vi løser også gerne opgaver for kunder andre steder i landet.

Vi har en lokal fabrik i Rødovre, hvor vi selv kan fremstille alle de nødvendige komponenter, hvilket gør os til manges foretrukne valg, når det kommer til at finde en virksomhed med speciale i hydraulik og pneumatik. Det skyldes blandt andet, at vi er en yderst erfaring virksomhed med mere end 50 års erfaring i branchen, og samtidig har vi utrolig brede kompetencer.

Vi har kompetencer inden for stort set alle områder, når det kommer til hydraulik og pneumatik, og vi kan således sikre dig den helt rigtige løsning, hvor vi arbejder på at reducere omkostningerne, forbedre kvaliteten og øge produktiviteten.

Komplet renovering af luftcylindere

Såfremt der skulle være behov for det, er vi desuden i stand til at udføre en komplet renovering af luftcylindere. Denne renovering dækker blandt andet over:

 • Adskillelse af din luftcylinder
 • Gennemgang af de forskellige komponenter
 • Fremstilling og udskiftning af de defekte komponenter
 • Samling og test af din luftcylinder.

Kontakt os og få et tilbud på reparation af din luftcylinder

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer i forbindelse med luftcylindere, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på lige netop din opgave, hvad enten den drejer sig om en reparation eller en ny fremstilling? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 44 91 26 45 og fortælle os om din opgave. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@mfrational.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så hører du fra os så hurtigt som muligt – senest inden for 24 timer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage indenfor 24 timer. Ved hastesager så ring på 44 91 26 45

  MASKINFABRIKKEN RATIONAL APS

  Krogsbækvej 15
  2610 Rødovre

  KONTAKT

  Phone: +45 44 91 26 45
  Email: Info@mfrational.dk

  • CVR 39481804

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top